Ето колко е похарчила Елизабет II за подаръци на служителите си

  • Ето колко е похарчила Елизабет II за подаръци на служителите си
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 13.12.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Елизабет II не щади усилия за празничния сезон. Много привързана към Коледа, 93-годишната кралица ще се радва на тържествата в дома си в Сандрингам, където ще участва в традиционната литургия, която се провежда в църквата "Света Богородица Магдалена". Но преди да тръгне, тя ще обърне специално внимание и на персонала на Бъкингамския дворец.

Тази година Елизабет II е планирала около 620 подаръка за своите служители и близки, пише "Мирър". Вместо да ги постави под гигантската елха, тя лично ще ги подари.

"До нея ще застане помощник и той ще прошепне името на всеки получател на подарък, който пристъпва към нея, както е в рамките на традиционна церемония", обясни близък източник за церемонията по връчването на подаръците.

Кралицата изпраща и 750 поздравителни картички по целия свят. С други думи, подготовката за тържествата в края на годината е особено силна. Всички тези подаръци и жестове на внимание очевидно имат цена, която се оказва астрономическа. Според доклади на "Мирър", Елизабет II е похарчила 30 000 паунда за Коледа, което прави близо 40 000 евро. Това се казва кралска щедрост!

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.