Гери-Никол шокира с нова визия (СНИМКА + ВИДЕО)


Гери-Никол шокира с нова визия (СНИМКА + ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Пролетта обикновено е време за смели промени. Гери-Никол е поредната звезда, която реши драстично да смени визията си. 21-годишната певица изненада феновете си, като сподели снимки и видео, на които е с ярко червена коса.

Както се вижда от кадрите в Instagram, тя е преминала от отбора на блондинките в този на червенокосите.

Според някои от почитателите ѝ в социалната мрежа, така Гери-Никол изглежда супер секси, истинско огън момиче, докато други много повече харесват стария цвят на косата ѝ.

Вие какво ще кажете?

Сега

View this post on Instagram

След дългите прекарани дни вкъщи 🏡 през последните месеци, дойде време да засилим своя имунитет! 🍀 El Shisha създадоха нещо уникално и съм супер щастлива да бъда първия човек в България, който го държи в ръцете си - първата бройка е моя и смея да твърдя, че е повече от уникално ❤️ ALLURE е първото в България, уникално вейп устройствo, създадено, за да си набавяте дневната доза витамини A,B12,C и D по възможно най-приятния начин. То работи с предварително заредени пълнители с e-течност и витамини, които кипят от вкусове и аромати - 🍓🍊🍇 Редица проучвания доказват, че витамините се абсорбират в тялото далеч по-добре чрез инхалация, в сравнение с приема на хапчета. Погрижете се за себе си и своето здраве 🌱, докато се наслаждавате на уникалните му вкусове ❤️😍 Научи повече на @elshisha_official ✅

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Преди

View this post on Instagram

#Tbt 🥰

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама