Гришо разкри кой филм го кара да плаче и още...


Гришо разкри кой филм го кара да плаче и още...
Снимка: Getty Images/Guliver

Най-добрият български тенисист Григор Димитров застана пред камерата на официалния канал на US Open, където отговаряше на блиц интервю в рамките на около минута. Българинът разкри любопитни факти от личния си живот като каква храна ненавижда, коя е любимата му спортна личност и кой филм го разчувства.

Бившият №3 посочи филма "Тетрадката" за такъв, който би го накарал да заплаче, докато комедията "Нотинг Хил" за такъв, който да го разсмее.

Димитров бе запитан какво за последно е ял, а българинът призна, че е било сандвич. Впоследствие Григор добави, че мрази банани и дори не желае да ги докосва. Що се отнася любимата му спортна личност, той посочи американската легенда в баскетбола ЛеБрон Джеймс.

Любимият град на българина е Лондон, но най-доброто място за почивка е у дома.

ВИЖТЕ ГРИГОР ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ТУК!

В момента всички говорят за историческата победа на Григор над Роджър Федерер. Това му осигури реалния шанс да отиде на финал на US Open, ако отстрани руснака Данил Медведев. 

"Загубих много оспорвани мачове, които не биваше да губя, срещу играчи, които съм побеждавал. Никога обаче не съм губил вяра и знаех, че това е част от целия процес. Понякога най-простите неща са най-трудни. Имах труден период, не го крия, но сега оставих всичко зад гърба ми. Победата ми над Роджър е просто поредният мач, така трябва да гледам на нея. Поредната крачка в правилната посока. Безспорно сега се намирам на един от върховете по отношение на усещане и самочувствие. Усетих какво е да си дъното и не искам да се връщам повече. Последните 6-7 месеца бяха много трудни, но имах подкрепата на семейството и приятелите ми." Това каза Гришо, след като победи за първи път Федерер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама