Хари и Меган от днес официално са обикновени хора


Хари и Меган от днес официално са обикновени хора
Снимка: Getty Images/Guliver

Хари и съпругата му Меган Маркъл от днес вече нямат функции на членове на кралското семейство. Това се случва заради желанието им да водят по-независим живот, което те обявиха през януари, шокирайки Великобритания.

Защо се стигна до "Мегзит" научете ТУК!

Двамата възнамеряват да променят фамилните си имена след отказа от кралски правомощия. Източници казват, че с голяма вероятност името им ще се промени на Съсекскси, което би било в унисон с титлите им. Според друга версия принцът ще вземе фамилното име Уелски, а Меган ще остави това, което имаше преди брака. Вероятно е също двойката да вземе името на сина си Маунтбатън-Уиндзор.

В понеделник двойката обяви, че вече няма да поддържа кралския си акаунт в Instagram - sussexroyal.

"Както всички можем да почувстваме, светът в този момент изглежда изключително крехък. Най-важното в момента е здравето и благополучието на всички", написаха те, имайки предвид пандемията COVID-19.

"Може да не ни видите тук, но работата продължава. Очакваме с нетърпение да се свържем скоро с вас. Бяхте страхотни!" написа двойката в акаунта си, като неофициално се подписаха като Хари и Меган.

Хари, шестият по линията на трона, и Меган шокираха кралското семейство, когато на 8 януари обявиха, че вече няма да представляват монархията. Те вече няма да използват титлите Негово и Нейно кралско височество. На 18 януари Бъкингамският дворец обяви, че двойката вече няма да може да представлява кралица Елизабет II в официални пътувания и да изпълнява други церемониални задължения. Принц Хари ще бъде лишен и от почетните си военни звания, по-специално от титлата капитан на Кралската морска пехота, която през 2017 г. му бе прехвърлена от дядо му - херцога на Единбург, Филип.

7 пъти, в които Меган и Хари нарушиха кралските закони ТУК!

Смяташе се, че ще се установят заедно със сина си Арчи в Канада, но The Sun съобщи, че преместване в Калифорния "е било планирано от известно време". "Те искат да живеят в района на Лос Анджелис", заяви източник пред таблоида. Меган израства в Ел Ей, а майка й Дория Рагланд все още живее там.

Колко пари имат Хари и Меган и от къде научете ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама