Как изглеждат актьорите от „Спасители на плажа“ днес


Как изглеждат актьорите от „Спасители на плажа“ днес
Снимка: Getty Images/Guliver

Култовият сериал от близкото минало "Спасители на плажа” събираше милиони зрители пред малкия екран, най-вече благодарение на актьорския състав, който може да бъде описан само с една дума - секси. Дали обаче след толкова години, знойните актьори изглеждат по същия начин?

Дейвид Чокачи

Чаровният блондин, който изигра ролята на Коди Медисън в хитовата лента „Спасители на плажа” сякаш все още живее в онова време. Дори на 47-годишна възраст, Дейвид Чокачи продължава да бъде в топ форма.

Ясмин Блийт

Чаровната актриса стана известна с ролята си на Каролин Холдър през периода 1994-1997 година. По време на снимките, Ясмин се изявяваше и като модел, като позираше за доста списания, в това число и еротични. Няколко години след това, Ясмин започна битка с наркотиците, като дори влезе в клиника за дълъг период от време. Това несъмнено е оказало влияние на визията ѝ към днешна дата.

Кармен Електра

Звездата на прелестната Кармен Електра изгря в края на 90-те с хитовия сериал "Спасители на плажа”. Цели 16 години по-късно, апетитната блондинка не спира да радва феновете си с горещи фотосесии.

Дейвид Хаселхоф

В очите на цяло поколение зрители, Дейвид Хаселхоф беше героят, който безстрашно се бореше с морските вълни и с твърдост и непоколебимост ръководеше също толкова безстрашен екип от спасители.

Памела Андерсън

Памела Андерсън – жената, чието име се асоциира със сексапил, провокация и червен изрязан бански от „Спасители на плажа“.

От известно време е ясно, че „Спасители на плажа“ ще си има нова филмова версия, в която ще участват както актьори от познатия ни сериал, така и съвсем различна лица. Дейвид Хаселхоф и този път ще вземе участие, но ролята му на Мич Бюканън е поверена на Дуейн Джонсън – Скалата, който сподели и първите кадри от снимачната площадка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама