Как са се променили актьорите от „Здрач” до днес


Как са се променили актьорите от „Здрач” до днес

Вече минаха почти 8 години, от както първата част на сагата „Здрач” бе излъчена по кината. Оттогава вампирската мания успя да завладее малки и големи, но днес като че ли е почти отшумяла. След приключването на снимките, Кристен Стюарт и Робърт Патисън често се появяваха под светлината на прожекторите, но какво ли се случва с останалите актьори?

Кристен Стюарт (Бела Суон)

Няма как да не споменем главната актриса в сагата! Преди „Здрач”, малцина познаваха Кристен Стюарт като дъщерята на Джоди Фостър от „Паник стая”. След 2008 година обаче нещата коренно се промениха за актрисата и тя вписа името си сред останалите звезди на Холивуд. В момента Кристен Стюарт взима участие в най-новия проект на Уди Алън, който ще излезе тази година.

Робърт Патисън (Едуард Кълън)

Покрай всички драми около раздялата му с Кристен Стюарт, Робърт реши да си взема дълга и качествена почивка от киното. Той дори влезе в модния бизнес, заснемайки няколко реклами за Диор. В крайна сметка, чаровният вампир се върна на големия кран едва миналата година, след като стана ясно, че е предложил брак на своята приятелка.

Тейлър Лаутнър (Джейкъб Блек)

Благодарение на сагата „Здрач”, чаровният мускулест върколак стана един от най-скъпоплатените юноши на Холивуд. 8 години по-късно, Тейлър Лаутнър продължава да покорява женските сърца с участието си в различни филми.

Ашли Грийн (Алис Кълън)

За разлика от другите актьори, Ашли Грийн почти не се е появявала на големия екран преди екранизацията на хитовия роман „Здрач”. Най-скорошният проект на чаровната брюнетка е озвучаването на последната част на „Батман”. Освен това, Ашли наскоро поднови отношения с „вампирския си брат” Емет.

Келан Лъц (Емет Кълън)

Бившият модел на Calvin Klein Келън Луц нашумя с ролята си в трилогията „Здрач“, но най-големия си пробив направи със своя последен филм „Легендата за Херкулес“. Интересен факт е, че бившият вампир е изваял мускулите си, защото му е било скучно по време на снимките на сагата.

Питър Фачинели (д-р Каралайл Кълън)

По всичко личи, че на Питър Фачинели ролята на лекар му е легнала на сърцето, защото след края на „Здрач” той веднага започна да снима сериала „Nurse Jackie”, в който отново играе доктор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама