Като две капки вода - двойниците на звездите


Като две капки вода - двойниците на звездите
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки си има двойник, макар и да не подозира. Понякога дори може да са повече, но много малко от нас ги срещат в реалния живот. Това е съвсем различно, когато имаш визуална прилика с известна личност, която се появява постоянно по медиите.

Макар че това може звучи като късмет, всъщност може да има и отрицателни последици.

Представяме ви част от двойниците на популярните личности.

Франческа Браун - Кейти Пери

Британската актриса признава, че заради приликата й с Кейти Пери не винаги й е било лесно. 31-годишната жена каза, че често е била отхвърляна от кастинги в Лондон, тъй като изглежда досущ като поп певицата.

 

Анделе Лара - Риана

Анделе започнала да бъде забелязвана като двойник на Риана, когато била в колежа. 24-годишното момиче често било следвано и снимано от крещящи фенове. Няма съмнение, че тя наистина много прилича на изпълнителката. Анделе следва, а също така работи почасово в Бостън, Масачузетс. Освен това различни компании й плащат добри пари, за да носи техните дрехи, обувки и грим. Тя се надява някой ден да се запознае лично с барбадоската красавица.

 

Кийтра Джейн - Тейлър Суифт

Тя участва във видеото на Алекс Бойл "African Hipster". Джейн обаче не смята, че приликата й с Тейлър е толкова важна. "Не е нещо, което смятам, че е толкова важно в живота ми. Има много други неща, които ме правят това, което съм."

 

Оливия Хердит - Кара Делевин

Близначката на Кара Делевин е 16-годишното момиче Оливия Хердит от Уругвай. Тийнеиджърката има повече от 65 000 последователи в Instagram, които признават невероятната й прилика в британския модел.

 

Соня Али - Ким Кардашиян

Соня Али е британска бюти блогърка, която живее в Дубай. 21-годишната казва, че за първи път чула за Ким Кардашиян, когато била на 16 години. Тя признава, че всъщност любимата й сестра от Кардашиян е Кайли.

 

Челси Мар - Анджелина Джоли

25-годишната шотландка прилича на една от най-красивите жени в Холивуд - Анджелина Джоли. Челси признава, че си с е правила филтри в устните, корекция на носа заради счупване като дете и силикон в гърдите, тъй като преди едва е пълнила чашка А. Тя казва, че се е подложила на интервенциите по-скоро, за да подобри самочувствието си, отколкото да прилича на Джоли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама