Кейт Хъдсън: Жените сме програмирани да не се харесваме


Кейт Хъдсън: Жените сме програмирани да не се харесваме
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Хъдсън, която е една от най-сниманите звезди в Холивуд, призна, че в миналото е имала проблеми със самочувствието. Това е една от причините да напише книгата си "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body".

"Смятам, че жените са програмирани да не се харесват. Нашите тела постоянно ни казват, че не сме достатъчно добри. И според мен това е защото често сме подлагани на огромна критика - за нашата визия, красота или идеята за красота", казва актрисата в интервю за The Independent.

"Трябва да спрем да сме критични една към друга и да започнем да се подкрепяме, тъй като всички се движим по една и съща траектория - от младостта през зрелостта до остаряването. Това, което наистина ще ни накара да заблестим, да бъдем здрави и да живеем по-дълго, е да се чувстваме добре в собствената си кожа. Научих това от майка ми, тъй като тя винаги се обича такава, каквато е. Надявам се да окуража останалите момичета да се чувстват добре за себе си, без значение какви са техните размери, и да са мотивирани да бъдат здрави и силни", каза още 36-годишната звезда, която има двама сина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама