Кейт Мидълтън роди


Кейт Мидълтън роди
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Мидълтън стана майка за трети път. Херцогинята на Кеймбридж роди момче преди обяд. Малкият тежи 3,8 кг, но все още не се знае името му.

Дворецът Кенсингтън официално съобщи, че бебето е родено днес около 11 часа (месно време), след като Кейт бе приета преди 6 сутринта в частно крило на лондонската болница "Сейнт Мери" в Падингтън. Раждането е минало без усложнения.

Третият син на Кейт и принц Уилям е на пето място по линия на британския трон, шестото правнуче на кралица Елизабет II и по-малък брат на принц Джордж и принцеса Шарлот.

"Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж роди син в 11.01 часа. Бебето тежи 3,8 кг. Херцогът на Кеймбридж присъства на раждането. Нейно кралско височество и детето й са добре. Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, херцогът на Корноул, принц Хари и членове на двете семейства са информирани и щастливи от новината", се казва в съобщението на двореца Кенсингтън.

Макар че все още не се знае как са кръстили новия член на семейството, наскоро принц Уилям издаде как той би искал да се казва. НАУЧЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама