Звезди

Ким Катрал: Връзката ми с колежките от "Сексът и градът" е токсична

  • Ким Катрал: Връзката ми с колежките от
    Дата: Снимки: Getty Images / Guliver
Дата: 05.10.2017 Снимки: Getty Images / Guliver
Iwoman.bg

Съвсем скоро стана ясно, че дългоочакваното завръщане на "Сексът и градът" няма да бъде реализирано. Филмът "Сексът и градът 3" ще остане само мираж за верните фенове на хитовите покровителки на Ню Йорк - Саманта, Кари, Миранда и Шарлот.

Скоро след това се заговори, че една от основните причини е актрисата Ким Катрал, изпълняваща ролята на Саманта. Според някои издания зад Океана Ким имала големи и неизпълними претенции към продуцентите. Също така имала и забележки към сценария и сюжета на филма.

Оказва се, че това не е всичко. Актрисата изплю камъчето при гостуването си в предаването на телевизионния водещ Пиърс Морган. Тя заяви в прав текст, че връзката с останалите ѝ колежки от сериала е "токсична". Тя добави, че се чувства много различна от Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър: "Всички те имат деца, а аз съм с 10 години по-възрастна".

Ким изрази и разочарованието си, че нито една от трите актриса, с които са споделяли години наред, днес дори не ѝ позвънява, за да попита "как я кара". Тя бе категорична, че Саманта няма да се върне на екран.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.