Кое е общото между Меган Маркъл и принцеса Даяна?


Кое е общото между Меган Маркъл и принцеса Даяна?

Американският актьор Джордж Клуни сравни херцогинята на Съсекс Меган Маркъл с покойната принцеса Даяна, пише списание “Ху”. В интервю за изданието филмовата звезда защити съпругата на принц Хари на фона на негативните и расистки коментари по неин адрес онлайн, пише bTV.

“Преследват Меган Маркъл навсякъде. Тя е бременна в седмия месец и в същото време е преследвана и охулвана по същия начин както беше Даяна. Историята се повтаря”, коментира Клуни в интервюто.

Херцогинята на Съсекс е обект на расистки коментари във Великобритания, както и на спекулации в жълтите медии. Негативните коментари срещу Маркъл отново се засилиха, след като баща й Томас Маркъл публикува писмо от пет страници, за което твърди, че е писано от дъщеря му. В него Маркъл пише колко е наранена от избора на баща й да не присъства на сватбата й с принц Хари и, че кралското семейство многократно се е опитвало да се свърже с него.

В защита на Маркъл се обяви и принцесата на Люксембург. “Защитавам правото й да бъде уважавана”, коментира принцеса Теси.

От двореца Кенсингтън не са коментирали дали писмото, публикувано от Томас Маркъл е истинско.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама