Кристина Нгуен разкри как е спечелила рапъра Павел


Кристина Нгуен разкри как е спечелила рапъра Павел
Снимка: Facebook

Кристина Нгуен от Червен бряг, която вчера се сбогува с мечтата си за титлата MasterChef на България, сподели емоциите на играта пред екипа на "Преди обед" по bTV. Красавицата разкри също, че е спечелила сърцето на приятеля си - рапърът Павел, с мусака.

Кристина сподели, че кариерата й на модел е тръгнала от Велико Търново, където случайно участва в рекламна фотосесия. След това се мести в столицата, за да споделя времето си с хитовия певец и водещ на "Гласът на България".

Горда е, че музикантът сам е поискал да си купят печка. Искрено се възхищава на неговата интелигентност и отдаденост към създаването на изкуство. Двамата разпускат с видео игри, шах и вкусна храна.

Кристина, която занимава с ретуш на фотографии, не смята гените от Изтока за предимство, защото е израснала в малък град, където за всеки различен е било трудно. Източната й красота започва да е полезна на по-късен етап, когато започва да снима като модел.

Тя сподели, че баща й е основен двигател на любовта към храната. Той е професионален готвач, обича да посреща гости и да ги гощава с всевъзможни изкушения - както на работа, така и вкъщи. Красавицата разказа, че дори след 17-часов трудов ден, той запретва ръкави и с радост готви за близки и приятели. Нейната MasterChef мечта е била да спечели голямата награда, за да може той да открие собствен ресторант. Признава, че е израснала под строгия контрол на родителя си, който зорко е съблюдавал вечерния час. Затова и първото й посещение на дискотека е било чак на 18-годишна възраст. Смята, че споделянето на трапезата сплотява семейството и мечтае да бъде майка, която събира многолюдна рода на маса

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама