Лейди Гага направи шокиращо признание за миналото си


Лейди Гага направи шокиращо признание за миналото си
Снимка: Getty Images/Guliver

33-годишната Лейди Гага разказа откровено за това, че е станала жертва на насилник. В продължение на няколко години певицата страдала от посттравматично разстройство.

Лейди Гага стана първият гост на Опра Уинфри за 2020 година. Поп звездата се появи пред 15 000 зрители с розова коса, с очила и черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира феновете.

Певицата призна, че е била изнасилена от мъж на 19 години. Тя сподели, че го познавала от детството си и той бил много по-възрастен от нея.

"Бях изнасилвана многократно на 19-годишна възраст. Поради това развих посттравматично стресово разстройство. За съжаление, болестта не се поддава на лечение", обясни Лейди Гага.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота (истинското име на американската актриса и певица) съобщи, че е работила много. Но това не е могло да я спаси от страданията.

"Станах звезда много рано, гастролирах и се изявявах. И никога не съм имала представа какво е насилие. Но след това, което ми се случи, често изпитвах силна болка. Такава като по време на посегателството", разказа певицата. И до момента тя все още страда от ужасно главоболие.

Според носителката на "Оскар" за най-добра песен във филма "Роди се звезда" психическото състояние на човек, подобно на физическото, е много важно и такива проблеми не могат да бъдат игнорирани.

С признанието си Лейди Гага дори разплака Опра Уинфри. След предаването тя влязла в съблекалнята при своята гостенка с думите: "Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи". След което Опра прегърнала певицата.

Лейди Гага говори и за връзката си с Брадли Купър по време на снимките на "Роди се звезда". "Свършихме отлична работа, за да измамим всички", подчерта певицата. "Създадохме тази илюзия и хората ни повярваха."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама