Лили Иванова: Всеки човек, който има душа, има нужда от любов


Лили Иванова: Всеки човек, който има душа, има нужда от любов
Снимка: БГНЕС

"Ако някой си въобразява, че е вечно на мода, той е свършил. Той е фалирал. За да си на гребена на вълната, не можеш да си фантазираш и да смяташ, че си най-великият. Първо трябва да слушаш какво става по света. Музиката е различна вече и трябва да се съобразяваш. Не ние сме велики, а публиката е велика." Това каза Лили Иванова в предаването "Панорама" на 29 септември.

"Господ е Любов и той е решил да пея за любов! Всеки има нужда от любов, даже престъпникът има нужда от любов, убедена съм! Всеки човек, който има душа, има нужда от любов...", сподели още легендарната певица.

"Няма музика или песен за целия български народ или за целия свят. Всеки има своя вкус и свое предпочитание. Ключът към душата е любовта. Всеки иска да получи любов. Няма човек, който да не иска да получи любов. И днес, когато всичко е отчуждено, хората имат още по-голяма нужда от любов", казва голямата Лили Иванова.

"Не обичам да хленча и да се оплаквам, това унищожава моите врагове. Аз имам по-скоро планове", категорична е примата на българската естрада.

Почти 400 000 зрители в страната са проследили разговора на Бойко Василев с Лили Иванова в обзорното публицистичното предаване на БНТ1 „Панорама“. Според пийпълметричните данни на ГАРБ всеки шести зрител е предпочел да проследи гостуването на Лили Иванова в този часови пояс. На сайтовете на обществената телевизия – bnt.bg и news.bnt.bg - почти 45 000 зрители са гледали интервюто онлайн.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама