Лошите навици на звездите


Лошите навици на звездите
Снимка: Getty Images/Guliver

Тези жени са красиви и известни. Може да ви изглежда, че те нямат никакви недостатъци и са перфектни, но всъщност не е така.

Предлагаме ви да видите кои са лошите навици на едни от най-популярните дами.

Бритни Спиърс и Оливия Уайлд

Певицата и актрисата имат един и същи лош навик - и двете си гризат ноктите. Те често го правят, когато са под стрес, но се опитват да се контролират.

Сара Джесика Паркър и Холи Бери

Звездата от "Сексът и градът" често си хапе бузата от вътрешната страна. Холи пък го прави с устните си, затова използва балсам за устни, за да се отучи.

Риана и Кайли Дженър

Риана не може да живее без социалните мрежи. Психолозите са анализирали нейното поведение и са заключили, че певицата всъщност е пристрастена и патологично се страхува да стане непопулярна. Кайли Дженър пък преди време призна, че социалните мрежи са я направили пристрастена към бюти инжекциите, а също така, че не минава ден, без да провери какво се случва онлайн. 

Барбара Стрейзънд и Мила Кунис

Певицата може постоянно да яде донати и подсладени зърнени закуски, заради което понякога може да качи цели 13 килограма в рамките на седмици. Съпругата на Аштън Кътчър признава, че внимава какво яде, когато има филмова роля, но през останалото време спокойно си похапва любимите й бургери и китайска храна.

Лана Дел Рей и Катрин Хейгъл

Актрисата много пъти се е опитвала да спре да пуши, но постоянно се връща към този лош навик. Певицата пък признава, че не може да започне деня без чаша кафе и цигара. За щастие, това не се отразява на гласа й.

Камерън Диас и Кейти Пери

Камерън Диас е голяма маниачка на тема чистота и държи всичко в дома й да бъде лъснато. Кейти Пери пък винаги носи по 20 четки за зъби със себе си и си мие зъбите по 6 пъти на ден.

Джесика Симпсън и Адел

Джесика е пристрастена към никотиновите дъвки. Макар че никога не е пушила, не може без тях. Адел също често може да бъде забелязана да дъвче дъвка дори на официални събития.

Кийра Найтли и Хелън Мирън

Кийра има красив глас, който понякога използва за псуване. Хелън също не крие емоциите си и винаги говори открито, без да ограничава думите си. Двете актриси имат този лош навик и дори не обръщат внимание, когато ругаят.

Виктория Бекъм и Кристина Агилера

Дизайнерката призна, че преди е харчила по 150 000 долара за дрехи. Когато види дреха, която харесва, тя я купува в различни цветове. Гардеробът на Кристина също е пълен с много дрехи, които дори не е обличала.

Дженифър Лопес и София Вергара

Може би това не е толкова лош навик, тъй като е доказано, че кафето има много положителни свойства. Дженифър и София не могат да започнат деня си без няколко чаши с кофеиновата напитка.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама