Луиза Григoрова е бременна (СНИМКА)


Луиза Григoрова е бременна (СНИМКА)
Снимка: ПР

Луиза Григорова-Макариев очаква първото си дете. 29-годишната актриса е бременна от съпруга си Мартин Макариев.

Тя сама съобщи щастливата новина, като сподели ехографска снимка в Instagram. На кадъра се вижда как Луиза и режисьорът са образували с ръцете си сърце, а в него се намира тяхното бебе.

"Туй то...❤️🌷💜🌷💚 Чакаме си новата версия", написа звездата в социалната мрежа.

Постът ѝ бързо събра много лайкове и хубави пожелания.

Луиза и Мартин сключиха брак на малка церемония на 4 юни 2017 в курортното селище Лозенец пред погледите на близките си. Според актрисата от "Откраднат живот" той е много труден характер, но съчетава в себе си всичко прекрасно. Режисьорът пък сподели преди време за нея: "Всеки ден се влюбвам в нея. Ние сме като едно цяло – мислим еднакво и се вълнуваме от едни и същи неща".

39-годишният Мартин вече има едно дете от бившата си съпруга Кремена. Синът му се казва Боби и е на 10 години. Малкият и Луиза имат много добри отношения и той често гостува в дома им.

"Аз се разбирам добре със сина му, влязох в живота му, когато беше на 4, плавно и внимателно. Постарах се да разбера кои неща харесва, за да може да види в мен приятел и съм се държала с него като голям човек винаги, никога наставнически или като майка."

View this post on Instagram

Вкъщи празненствата не спират 💚🎉💜 и днес Боби става на цели 10! Беше ни много притеснено как ще направим рождения му ден незабравим, когато трябва си бъдем изолирани вкъщи, но всичко на този свят става с любов и Боби каза: “Това е най-хубавият ми рожден ден! Не бих го заменил с никой друг!”...а ние просто замлъкнахме. Децата са по-мъдри от нас. ❤️ #love #family #together #stayhome #happybirthday #ourgeorgeousboy #weloveyou #10

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама