Любовницата на Уитни Хюстън издава книга за нея

  • Любовницата на Уитни Хюстън издава книга за нея
    Дата: Снимки: Getty Images / Guliver
Дата: 07.11.2019 Снимки: Getty Images / Guliver
Iwoman.bg

От години отношенията на гласовитата Уитни Хюстън, която си отиде от този свят през 2012 година, с Робин Крауфорд са обект на спекулации. Слуховете постоянно твърдяха, че двете жени са тайни любовници, но така и не дойде потвърждение от която и да е от двете.

7 години след смъртта на певицата, нейната най-добра приятелка реши да издаде мемоар - "Песен за теб: Моят живот с Уитни Хюстън", който най-накрая хвърля светлина върху отношенията им. За първи път Робин Крауфорд признава, че е имала романтична връзка с Уитни.

Пред сп. People 58-годишната фитнес инструкторка, която беше най-близкият човек на покойната певица, споделя:

"Стигнах момент, в който почувствах нуждата да защитя нашето приятелство и да споделя каква беше жената зад невероятния талант. С Уитни се запознахме през 1980 година на летен лагер в Ню Джърси. Приятелството ни бързо се превърне в нещо повече. Физическата ни връзка обаче не просъществува и през 1982 година Уитни ми подари малка синя Библия, казвайки ми, че трябва да прекратим интимните си контакти. Тя каза, че ако хората разберат, ще го използват срещу нас. Пазех тайната в безопасност, защото през 80-те наистина беше трудно да си такъв, какъвто си. Намерих утеха в тишината си."

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.