Майли Сайръс: Аз съм пансексуална


Майли Сайръс: Аз съм пансексуална
Снимка: Getty Images/Guliver

Майли Сайръс в момента излиза с австралийския актьор Лиам Хемсуърт. Но певицата разкри, че първата й романтична връзка е била с момиче. 

23-годишната звезда, която е треньор в предаването The Voice, сподели пред сп. Variety: "През целия си живот не разбирах собствения си пол и сексуалност."

Майли, която стана известна на 11 години с участието си в шоуто на Дисни "Хана Монтана", каза, че по това време е започнала наистина да изучава сексуалността си.

"Очите ми започнаха да се отварят в пети или шести клас. Първата ми връзка беше с момиче.", каза Сайръс пред изданието. 

"Винаги съм мразела думата "бисексуална", защото това ме поставя с кутия. Никога не съм мислила за някого като за момче или момиче."

Тя най-после е успяла да сложи "етикет" на себе си, след като посетила ЛГБТ (субкултура, която се споделя от гей, лесбийки, бисексуални, трансджендър и интерсексуални) център в Лос Анджелис.

"Видях конкретно един човек, който не се идентифицираше нито като мъж, нито като жена. Гледайки ги, те бяха едновременно красиви и секси, твърди и уязвими, женствени и мъжествени. И аз се свързах с този човек повече, отколкото с всеки останал през живота си. "

В момента изпълнителката има благотворителна организация, кръстена "Щастливото хипи", която има за цел да помогне на бездомни и в риск пансексуални младежи.

 


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама