Марая Кери прекали с Фотошопа (снимки)

  • Марая Кери прекали с Фотошопа (снимки)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 23.08.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Марая Кери е поредната звезда, която реши, че може да заблуди феновете си. 47-годишната певица изглежда неотразимo във фотосесия за сп. Paper, но реалността е друга.

На кадрите за изданието Марая позира само по бикини и мрежест чорапогащник, а пищните й гърди са прикрити от косата й. Както сами може да видите, тя е с тънка талия и стегнати бедра. 

Но снимка, заснета на скорошно нейно участие в Лас Вегас, показва как всъщност изглежда Кери, която е майка на 2 близначета.

Разликите между кадрите в сп. Paper и тези от концерта й в Caesars Palace са толкова очевидни, че няма как да не я обвиним, че е прекалила с "Фотошопа".

#MariahCarey was quickly accused of doctoring her latest topless pictures for PAPER magazine.

A post shared by HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) on

Потребителите в социалните мрежи също не останаха безразлични. Повечето от тях са на мнение, че Марая злоупотребява с коригирането. Ето и малката част от коментарите им: "Защо толкова много "Фотошоп". Ти си красива такава, каквато си", "Приеми тялото си или отиди на фитнес", "Тези снимки щяха да ми харесват повече, ако беше показала повече истинското си Аз. Може би, ако беше коригирала само малки несъвършенства като белези, но не и цялото си тяло. Мими, нека по-младите фенове да има нещо, към което да се стремят!".

#VivaLasPaper

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.