Михаела Филева разкри дали има връзка с Гришо


Михаела Филева разкри дали има връзка с Гришо
Снимка: Instagram

Михаела Филева излезе с официална позиция относно спекулациите, че има интимни отношения с най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Певицата категорично отрече слуховете от последните дни.

Ето и какво написа 27-годишната изпълнителка в Instagram:

"Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина."

Все още няма изявление от страна на Григор дали е имал нещо общо с Филева, а също така дали наистина се е разделил с Никол Шерцингер.

Вижте тази публикация в Instagram.

Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина.

Публикация, споделена от Mihaela Fileva (@mihaelafileva) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама