Милен Цветков: Не се страхувам от смъртта (ВИДЕО)


Милен Цветков: Не се страхувам от смъртта (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Новината за трагичната смърт на Милен Цветков навръх Великден шокира цяла България. Защото един добър журналист, един баща, един човек беше убит от 22-годишен мъж, карал с превишена скорост и употребил наркотици.

Във Facebook беше споделено видео от интервю на Милен Цветков с неговия приятел Даниел Петканов, в което двамата говорят за смъртта. Казват, че понякога най-големите ни страхове се сбъдват...

"Всички ужасно много се страхуват от смъртта и годините, които се трупат. Не се страхувам от смъртта, стига да не е болезнена. Въпреки че, разсъждавайки върху някои случаи и неща, които съм чел, и в най-ужасяващите моменти имаш приток на адреналин в организма, който сам се обезболява. При всички положения не ми се умира между някакви ламарини", сподели журналистът пред Петканов преди месеци.

Сподели с твоите приятели

 

Въпреки всичко, ужасно е да си отидеш от този свят на 53 години по този начин...

Вижте ТУК кой всъщност е човекът, който уби Милен Цветков.

Даниел Петканов от своя страна написа трогателен пост в Instagram, наричайки Цветков "НАЙ-ЦЕННИЯ човек в моя живот извън семейството".

View this post on Instagram

Напуснах "Часът на Милен Цветков" три! пъти през първия месец (2011г.) заради пререкания с него. Веднъж извади касата на вратата в редакцията с удар, защото спорихме за един мой репортаж. Той не обичаше демагогията, празнословието - нещо в което аз съм се шлифовал. Милен обичаше прямотата, упоритостта, старанието и се опитваше да научи всички около него в редакцията на тези качества. Аз се борих срещу това вътрешно, защото бях свикнал да се нося по течението и всичко да се случва спонтанно, без подготовка и старание. ГРЕШАХ, но го разбрах след много години. Но отношенията ни не бяха само противоборство. Случвало се е да го прегръщам без повод, просто защото го обичах като втори баща. Казвал съм му многократно "Обичам те", защото го чувствах като мой брат. Случвало ми се е да ми се насълзяват очите, когато сме оставали насаме и сме си споделяли лични неща, защото той ми имаше огромно доверие, а животът му може да бъде описан по всякакъв начин, но не и като лесен. Благодаря на Бог, че ме допусна в живота на този голям Човек, който ми даде толкова много, а не искаше нищо в замяна! 10 години след нашето запознанство дрогиран убиец отне живота на НАЙ-ЦЕННИЯ човек в моя живот извън семейството ми и когото не оцених достатъчно приживе! Обичам те, братле! Прости ми за всичко! Благодаря за всичко! ♥️

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on

"Напуснах "Часът на Милен Цветков" три! пъти през първия месец (2011г.) заради пререкания с него.

Веднъж извади касата на вратата в редакцията с удар, защото спорихме за един мой репортаж.

Той не обичаше демагогията, празнословието - нещо в което аз съм се шлифовал.

Милен обичаше прямотата, упоритостта, старанието и се опитваше да научи всички около него в редакцията на тези качества.

Аз се борих срещу това вътрешно, защото бях свикнал да се нося по течението и всичко да се случва спонтанно, без подготовка и старание.

ГРЕШАХ, но го разбрах след много години.

Но отношенията ни не бяха само противоборство.

Случвало се е да го прегръщам без повод, просто защото го обичах като втори баща.

Казвал съм му многократно "Обичам те", защото го чувствах като мой брат.

Случвало ми се е да ми се насълзяват очите, когато сме оставали насаме и сме си споделяли лични неща, защото той ми имаше огромно доверие, а животът му може да бъде описан по всякакъв начин, но не и като лесен.

Благодаря на Бог, че ме допусна в живота на този голям Човек, който ми даде толкова много, а не искаше нищо в замяна!

10 години след нашето запознанство дрогиран убиец отне живота на НАЙ-ЦЕННИЯ човек в моя живот извън семейството ми и когото не оцених достатъчно приживе!

Обичам те, братле! Прости ми за всичко! Благодаря за всичко! ♥️"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама