Наоми Кембъл иска да стане майка


Наоми Кембъл иска да стане майка
Снимка: Getty Images/Guliver

Наоми Кембъл призна, че мисли за деца "през цялото време", въпреки че все още се колебае между това да осинови и да има свои собствени. Това заяви самата тя в интервю за американското списание ES.

Но макар и да копнее да започне свое семейство, 46-годишната топ манекенка е категорична, че би желала да го направи, когато има мъж до себе си, за да не страдат децата й от липсата на бащинска фигура.

"Не (не бих отгледала сама децата си). Искам да има бащинска фигура. Мисля, че е наистина важно", заяви твърдо чернокожата красавица пред изданието.

Междувременно Наоми изрази и необходимостта да се "говори открито" относно проблемите. Особено след като тя самата сподели, че се е записала към "Анонимните алкохолици", за да се вкара в пътя след злоупотребата си с вредни субстанции.

"Хората се опитват да породят у мен срам, задето съм поискала помощ. Никой не бива да изпитва срам, защото възстановяването е нещо позитивно. Когато обаче отидох за първи път, хората не бяха открити по тази тема. А всичко подобно трябва да бъде открито дискутирано. Ментални проблеми, следродилна депресия - има толкова неща. Да се обединим и да си помагаме взаимно - това е важното", изтъкна моделът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама