Нина Добрев без грим: Вие сте това, което ви прави красиви


Нина Добрев без грим: Вие сте това, което ви прави красиви
Снимка: Getty Images/Guliver

Нина Добрев се снима без грим в специална фотосесия за сп. People, посветена на Най-красивите жени в света

28-годишната актриса не се притеснява да експериментира с визията си за червения килим, но в реалния живот тя е доста по-естествена.

"В края на краищата вие сте това, което ви прави красиви. Вашата личност, аура и естественост", каза в интервю за изданието звездата с български корени.

Добрев също така не се притеснява да e без грим. "Чувствам се напълно комфортно да се показвам публично и в социалните мрежи без грим. Това е истинско. Когато имам много грим по себе си, обикновено е заради работата ми. Вкъщи просто оставям кожата ми да диша."

Подобно на повечето подрастващи момичета: "Не мисля, че винаги съм се чувствала комфортно със себе си. Но след като пораснах, започнах по-малко да се интересувам. Чувствам се много по-добре в собствената си кожа сега".

Добрев, която участва в "Трите хикса: Отново в играта", наскоро свали грима и дрехите си с група приятелки, сред които Джулиан Хю ("Имаме много отворена, прекрасна и даваща връзка.") и дългогодишната й фризьорка Риана Капри ("Тя определено е моето тайно оръжие.").

Що се отнася до любимия й бюти трик: "Одри Хепбърн има един цитат, че щастливите момичета са най-красивите. Вярвам, че това е истина. Усмивката ви е най-добрият ви аксесоар, затова се опитвам да я слагам всеки ден, ако мога".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама