Поли Генова, Наум Шопов и Теа Минкова избраха Kaufland България по време на черната седмица на веригата


Поли Генова, Наум Шопов и Теа Минкова избраха Kaufland България по време на черната седмица на веригата
Снимка: Kaufland

София, 12 ноември 2019 г. – Популярната поп изпълнителка Поли Генова избра да пазарува в черната седмица в Kaufland България, по време на която от 11 ноември до 17 ноември се предлагат над 350 артикула с до и над 50% намаление. В началото на седмицата Поли Генова посети обект на веригата и разказа за богатия избор от качествени продукти, които се предлагат в Kaufland.

Известният актьор Наум Шопов и неговата приятелка Теа Минкова също посетиха обект на Kaufland по време на черната седмица и избираха сред богат асортимент от продукти на отлични цени. Двамата посъветваха феновете си да се възползват от големите намаления, които веригата предлага.

Промоционалният асортимент в рамките на кампанията на Kaufland България включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, стоки за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за лична грижа, детски играчки и хранителни стоки. Предложенията са до изчерпване на количествата.

Сред най-атрактивните предложения  в черната седмица на Kaufland са бяла и черна техника с избрани качествени продукти за дома и продукти за лична грижа. Към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди Kaufland добавя още една година търговска гаранция. По този начин компанията дава на потребителите 3 години гаранция* за бяла и черна техника и засвидетелства своя стремеж да предлага на потребителите продукти с високо качество.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland има за цел да осигури на своите клиенти не само разнообразие от продукти на отлични цени, но и по-комфортно пазаруване. Високото качество в обслужването на клиенти заляга в политиката на компанията. То беше международно признато през 2019 г, когато Kaufland получи златен медал QUDAL за отличното качество на своето обслужване.

Предложенията в черната седмица на Kaufland за периода от 11.11.19 до 17.11.19 могат да бъдат разгледани в седмичната брошура на компанията.

*3-годишната гаранция не се прилага за следните продукти, част от асортимента на кампанията: мобилен телефон Samsung Galaxy A10, мобилен телефон BLUE Z5 и видеорегистратор NAVIGEL. Тези изключения са отбелязани в седмичната брошура на Kaufland, валидна в периода 11.11.19 – 17.11.19.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 59 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама