Принц Хари и Меган Маркъл вече са съпруг и съпруга (ВИДЕО)


Принц Хари и Меган Маркъл вече са съпруг и съпруга (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Сватбата между британския принц Хари и актрисата Меган Маркъл вече е факт. Булката пристигна при църквата „Сейнт Джордж“ в Уинзор, посрещната от радостни тълпи. Тя бе придружена от бащата на принц Хари – принц Чарлз.

Венчавка е най-значимото събитие за кралското семейство след бракосъчетанието на по-големия брат на Хари, принц Уилям с Кейт Мидълтън, което се състоя на 29 април 2011 г. Уилям е втори наследник на британския трон, който при естествената смяна на поколенията трябва с времето да стане крал. Хари, който до преди пет години беше трети в линията за наследяването на престола, днес е чак на шесто място, изместен от трите деца на Уилям и Кейт.

СНИМКИ ОТ СВАТБАТА - ТУК!

Църковната служба извърши деканът (титла над тази на епископа в англиканската църква) на Ундзор Дейвид Конър. Венчавката на младоженците извърши духовният глава на Църквата на Англия архиепископ Кентърберийски Джъстин Уелби.

Хари, който по-рано получи специално разрешение от кралицата да се ожени във военна униформа бе облечен в черен мундир на кавалерията на британската армия.

ПРЕДИ СВАТБАТА!

Младоженката бе облечена в бяла рокля с открити рамене, като тоалетът бе допълнен с дълъг шлейф, бял воал и диадема.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама