Принц Хари и Меган заплашили да разкажат своята история


Принц Хари и Меган заплашили да разкажат своята история
Снимка: Getty Images

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са заплашили да дадат подробно интервю, ако не им бъде позволено да се откажат от задълженията си на членове на кралското британско семейство, съобщи The Sun.

По информация на изданието двойката вече се е свързала с медии, като ABC, NBC и CBS, катко и с известната ТВ водеща Опра Уинфри.

При това се отбелязва, че британската монархия не иска вътрешните им работи да излизат наяве.

Източник на медията разказал, че Меган и Хари искат да разкажат "своята история". Отбелязва се, че на херцогинята ѝ се наложило да премълчава много неща, а двойката се е сблъсквала с "расизъм" и "сексизъм".

Всеки момент се очаква развръзката на историята. Кралица Елизабет свика извънредна среща на фамилията във Великобритания. Според медиите на Острова кралицата, принц Чарлз и принц Уилям ще убеждават принц Хари да не се отделя от кралската фамилия. Съпругата на Хари - Меган Маркъл, щяла да се включи в разговора по телефона от Канада.

Както стана ясно, бившата актриса вече си е намерила работя. Тя е сключила договор с "Дисни" и ще озвучава анимационни филми зад кадър. В замяна компанията ще прави дарения на благотворителна организация за защита на слоновете.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама