Яна Маринова танцува на пилон


Яна Маринова танцува на пилон

Актрисата Яна Маринова упражнява майсторската хореография вече четвърти месец. За да се научи на трудните умения, необходими за танцуване на пилон, тя редовно посещава школата на Соня Куртева Sonya Pole Studio.

Поводът да запише уроци е новата филмова лента „Живи легенди” на Ники Илиев. Там Яна играе малка роля, но за сметка на това доста предизвикателна и изискваща специална подготовка – танцьорка в стриптийз клуб.

След като посетила точно 32 пъти школата на Соня Куртева, Яна е категорична, че ще продължава да се занимава с танците, защото е открила изключителна тръпка в тях.

„Чувстваш се невероятно женствена и секси след всяка тренировка. Да не говорим, че Соня има изключителен подход и времето, прекарано в школата, е истинско удоволствие. За малкото месеци, в които се занимавам с танци на пилон, чувствам, че тялото ми е станало по-хармонично, защото се напрягат всички мускулни групи”.

Наскоро правили първите снимки за филма в стриптийз клуб и целият снимачен екип бил във възторг от Яна, след като тя демонстрирала какво е научила през тези 4 месеца.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама