Риана: Харесвам пищните си форми

  • Риана: Харесвам пищните си форми
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 01.08.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Риана не се притеснява да се появява в оскъдни тоалети и с гордост показва тялото си. 30-годишната певица призна, че се харесва такава, каквато е сега и не иска да загуби закръглените си форми.

В интервю за септемврийския брой на сп. Vogue Великобритания тя споделя какво е да бъде "жена, за която фантазират всички", а също така разкрива, че е горда да бъде изпълнителка с "дупе и бедра".

Във фотосесията за изданието тя позира в няколко екстравагантни тоалета и носи корони от цветя.

Риана казва пред списанието, че се чувства уверена в тялото си и се надява, че ще запази по-пищната си фигура, когато започне новия си тренировъчен режим.

"Скоро ще се върна във фитнеса и се надявам, че няма да изгубя дупето или бедрата си. Със сигурност ще отслабна, но дано не е прекалено много. Опасявам се, че и гърдите ми ще намалеят. Всичко си има цена."

Риана, която е под светлините на прожекторите от 2005, споделя, че отношението й към живота напълно се е променило през последните години и в момента е много по-предпазлива относно хората, които допуска близо до себе си.

"Много съм придирчива към приятелите си. Не обичам да се отварям пред всеки, затова когато намеря хора, които са прекрасни и лоялни, искам да са близо до мен."

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.