Рут Kолева към Лилана и SkilleR: Как не ви е малко СРАМ?!


Рут Kолева към Лилана и SkilleR: Как не ви е малко СРАМ?!
Снимка: Instagram

Рут Колева е от хората, които определено не се притесняват да споделят мнението си. Този път певицата, известна с острия си език, избухна във Facebook срещу колежката си Лилана. Бившата певица, брат ѝ, бийтбоксърът Александър Деянов-SkilleR, и съдружникът ѝ Мартин Димитров са арестувани за злоупотреба с европейски средства и данъчни престъпления.

Публикуваме поста ѝ, който Рут по-късно свали, без редакторска намеса:

"Чета за ареста на Лилана и Скилър и първоначалната ми реакция беше "Гешев е позор!", ама все пак реших да погледна в търговския регистър набързо за какво става въпрос. 10 клика по-късно намерих няколко фирми регистрирани на името на Лилана, Скилър и на майка им, които са с регистрация в Монтана и имат спечелени по 200-250 хиляди лева всяка, от различни фондове.

Има регистрирана фирма и на името на приятелката на Скилър. Цветина Пламенова Димитрова е управител на фирма Макротренд ЕООД която е искала 249 800,00 от фонд за, цитирам "Насърчаване на предприемачеството чрез пазарна реализация на Qamp;A платформа за икономическо консултиране и осъществяване на специализирани икономически анализи - Макромедия"....отново в Монтана. Страхотен икономист-предприемач ще дойде тази Мис София - Цветина. На Скилър другата фирма Скилър ЕООД има 240000 лв спечелени от ИСУН. На съдружника Мартин Димитров и жена му също няколко фирми в Монтана, Горна Оряховица...Летят едни милиони левове като бял хляб. Друга фирма на Лилана - Нованор ООД печели "Подобряване на управленския капацитет и отговорността към околната среда на Нованор ООД" на стойност 400 хил.лв. Само ме знам кой около тях не е взел пари от еврофондове? Как не ви е малко СРАМ?!“

Певицата Лилана и съдружникът ѝ Мартин Димитров за момента остават зад решетките. Същевременно SkilleR излезе от ареста срещу 100 000 лева гаранция.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама