Селма Блеър и Сара Мишел Гелър: Приятелки в добро и зло

  • Селма Блеър и Сара Мишел Гелър: Приятелки в добро и зло
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 29.04.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Вашата сродна душа не е задължително да бъде вашият партньор или съпруг, може да бъде и най-добрата ви приятелка, а Сара Мишел Гелър и Селма Блеър доказват това! Двете актриси, които са приятелки повече от 20 години, са заедно в болест и здраве и все още са по-силни от всякога.

Двете се срещат на снимачната площадка на „Секс игри” в края на 90-те години. Сара вижда Селма за пръв път по време на кастингите за ролята на Сесил. И макар в лентата двете да не се понасят, в реалността „искрата пламва”.

ЗВЕЗДНИ ДВОЙКИ, НАМЕРИЛИ ЛЮБОВТА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА

След края на филма тези актриси не просто „поддържат връзка“, а стават огромна и неизменна част от живота една на друга. В интервю Сара разкрива, че Селма е била с нея през „всеки етап от живота й“, докато Блеър добави, че Сара е нейното „всичко“. Казано накратко – двете споделят светлината на прожекторите на червения килим, но и интимните моменти като бебешки партита, сватби и раждания.

През 2018 година Селма разкри, че е диагностицирана с множествена склероза - състояние, при което имунната система атакува и изяжда нервите, което води до увредена връзка между мозъка и тялото най-общо казано. Разбира се, най-добрата й приятелка веднага се притичва на помощ. За да облекчи ежедневието на Селма, Сара започва да готви за нея и сина й, да носи храната до дома им, както и да ги разхожда на чист въздух.

21 години след началото на това приятелство Селма и Сара все още са неразделни. Миналата година двете актриси дори отпразнуваха връзката си в Дисниленд – доста емоционално място за тях от зората на приятелството им.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.