Серина Уилямс разкрила, че е бременна по погрешка


Серина Уилямс разкрила, че е бременна по погрешка
Снимка: Getty Images/Guliver

Серина Уилямс изненада феновете си, когато съобщи в Snapchat, че е бременна в 20-тата седмица.

Тенисистката разкри във вторник, че е споделила щастливата новина случайно.

Тя каза в интервю с Гейл Кинг, че не е имала намерение да публикува публично снимката, на която е облечена в жълт бански и е с видимо наедряло коремче.

"Бях на ваканция и си правех поредната снимка, с която следя как се променя тялото ми. Тъкмо запазвах снимката, но нали знаете как е в социалните мрежи - натискате грешното копче и... Телефонът ми никога не е звънял толкова много и след 30 минути бях пропуснала 4 обаждания. Звънах и осъзнах какво съм направила."

Серина каза, че е смятала да съобщи, че е бременна след 5-6 дена. 

Уилямс е разбрала, че очаква първото си дете преди Australian Open през януари. Тя призна, че е била нервна, тъй като е знаела, че всички очакват от нея да спечели.

"Не бях сигурна какво да правя. Мога ли да играя? Знам, че е много опасно през първите 12 седмици, затова имах много въпроси. Бременна или не, никой не знаеше за състоянието ми. На всеки турнир, на който се появя, се очаква да спечеля."

Но Уилямс била толкова решена да играе и да победи рекорда на Щефи Граф. Всъщност тя била толкова отдадена да спечели турнира, че се ядосала, когато приятелят й Алексис Оханян й предложил брак през декември.

"Бях му толкова сърдита, тъй като го направи по средата на тренировъчния ми сезон и си помислих: "Трябва да спечеля Australian Open". 

Двойката оповести, че са се сгодили на 29 декември в Рим, като публикуваха съобщение в социалната мрежа на Оханян Reddit.com. Двамата са заедно от октомври 2015.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама