В дома на Гери Малкоданска (снимки)

  • В дома на Гери Малкоданска (снимки)
    Дата: Снимки: Facebok
Дата: 10.01.2020 Снимки: Facebok
Iwoman.bg

Домът на синоптичката Гери Малкоданска и любимия й Алекс Ковачев се отличава с модерен дизайн и дискретен лукс.

"Кодовото име на апартамента е "Пясъчникът" – шегува се Алекс Ковачев, съосновател на интериорно студио IDEA пред сп. Eva. "За разлика от проектите ми за други клиенти, тук няма ясно видима история в дизайна. Това беше в общи линии мястото, където пробваш различни неща, играеш си като малко дете, което може да прави каквото си иска."

Така утвърденият не само у нас, но и в чужбина дизайнер (правил е интериори на домове и на обществени места във Великобритания, Германия, САЩ, на частни самолети и яхти) ще представи като шега работата си в дома, в който перфектно са балансирани цветове и текстури, светлина и приглушеност, лукс и комфорт. От опушения паркет в хола, чийто цвят никога няма да се повтори, до експресивното пространство в антрето, вдъхновено от работата на архитекта Акиле Салвани, от мекия мокет в спалнята и копринените тапети, които отразяват светлината по различен начин в отделните часове на деня, до съчетаването им с осветителните тела на Том Диксън и "таблата" на леглото в специално поръчан текстил на Dedar с азиатски мотиви – накъдето и да погледне човек, ще разбере, че тази "детска игра" може да бъде играна само от блестящ професионалист.

снимка: Минко Минев, Микаел Стефанов

"Домът ни е пълен с неща, които и двамата много обичаме – казва Гери. – Като скулптурата на художника Радо Киров в коридора, книгите, снимките, които разказват за местата, където сме пътували заедно. Стараем се всяко нещо да говори за парченца от нашия живот и когато човек влезе, да се чувства не само уютно, но и да може да прочете нещо от нашата история чрез интериора ни."

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.