Вижте как Гери Малкоданска отпразнува 30-ия си юбилей


Вижте как Гери Малкоданска отпразнува 30-ия си юбилей
Снимка: Facebook

Гергана Малкоданска навърши вчера 30 години. Заради извънредното положение, подобно на много други хора, красивата синоптичка отпразнува рождения си ден вкъщи. Това, разбира се, не ѝ попречи да си спретне весел празник в компанията на семейството ѝ.

Тя сподели снимка в Instagram, на която е много щастлива, държейки балони във формата на цифрата 30.

"Признавам си, заклещих се в 0-та 😆 А 3-та все още ме плаши. Душата ми е млада и не се дава ✌ Почва се! Стискайте ми палци да се сприятелим бързо и с 3-та, и с 0-та. Черпя днес! Най-вече здраве. За всички. Черпя и усмивки. Ежедневно. Защото те са най-вече за споделяне! 🌞 Честит рожден ден ... на мен! 🌞 Нека овнешка сила и упоритост властват и през новото десетилетие 🍾🍾🍾 Измийте си ръцете и заради мен и се пазете", написа рожденичката в социалната мрежа.

View this post on Instagram

Признавам си, заклещих се в 0-та 😆 А 3-та все още ме плаши. Душата ми е млада и не се дава ✌🏻 Почва се! Стискайте ми палци да се сприятелим бързо и с 3-та, и с 0-та. Черпя днес! Най-вече здраве. За всички. Черпя и усмивки. Ежедневно. Защото те са най-вече за споделяне! 🌞 Честит рожден ден ... на мен! 🌞 Нека овнешка сила и упоритост властват и през новото десетилетие 🍾🍾🍾 Измийте си ръцете и заради мен и се пазете ❤️

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама