Заразеният с коронавирус Том Ханкс излезе от болница


Заразеният с коронавирус Том Ханкс излезе от болница
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската звезда Том Ханкс е бил изписан от австралийската болница, където се намираше под карантина, след като миналата седмица беше тестван положително за коронавирус. Съпругата му Рита Уилсън остава на лечение в болницата.

Актьорът е бил на Голд Коуст близо до Бризбън, за да участва в снимките на биографичен филм за Елвис Пресли, режисиран от австралиеца Баз Лурман. Там двамата със съпругата му са се заразили.

Том Ханкс сам съобщи, че със съпругата ми са заразени.

"С Рита сме в Австралия. Почувствахме се уморени, бяхме настинали и имахме болки в тялото. Имахме също така лека температура. За да действаме правилно, както трябва да се прави в момента в света, бяхме тествани за коронавирус и се оказа, че резултатите са положителни. Какво следва сега? Докторите имат протокол, който трябва да следват. Ние ще бъдем тествани, наблюдавани и ще стоим в изолация, докато се налага", написа холивудската звезда в Instagram в края на миналата седмица.

След няколко дни той сподели снимка с жена си и успокои феновете си, че двамата са добре.

"Приятели, знайте, че се грижат много добре за нас. Заразени сме и сме поставени под изолация, за да не предадем вируса. Това е нещо, което всеки от нас може да направи, за да предпази околните - да не ги доближава известно време и да следва съветите на експертите. И не забравяйте - независимо от настоящата ситуация, няма да плачем, нали?"

Досега Австралия потвърди близо 400 случая на коронавирус и пет смъртни случая.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама