Жени Джаферович мина по червения килим в Лондон


Жени Джаферович мина по червения килим в Лондон
Снимка: Форум Филм

На 9 октомври в Лондон се състоя европейската гала премиера на една от най-дългоочакваните продукции тази година "Господарка на злото 2". Събитието се отличи с изключителна изтънченост и бе домакин на стотици гости от целия свят, заредени с енергия и готови да споделят неповторимата емоция от вечерта. Част от това уникално преживяване бе и прекрасната Евгения Джаферович, специално поканена от Дисни в качеството си на един от най-успешните инфлуенсъри и професионални гримьори у нас. Тя сподели със своите последователи всяка минута от преживяванията си по време на двудневния престой в европейската филмова столица.

"Господарка на злото 2" вдъхнови и самите „магьосници“ от Дисни да създадат тематично събитие, в основата на което е и бляскавата гала премиера. Жени Джаферович бе част именно от този вълнуващ формат, посветен на грима и силата на творците в това изкуство да превърнат всеки образ в специфичен и въздействащ. Тя бе българският представител на събитието и стана част от всички организирани панели. Пищни костюми за абсолютно автентично превъплъщаване в героите от филма, грим панел за цялостно завършване на образите, в които всички инфлуенсъри имат възможността да бъдат гримирани и преобразени.

Възможност да се докоснат до този невероятен формат имаха по-малко от 20 души, но затова пък премиерата на филма у нас ще позволи на всички, които искат да разберат как се разгръща феноменалната история, да си подарят това преживяване! "Господарка на злото 2" ни очаква в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама