Звезди, които са приятели на екрана, но всъщност се мразят


Звезди, които са приятели на екрана, но всъщност се мразят

Най-добрите приятелства обикновено започват с хора, с които имате нещо общо. Но когато единственото, което свързва двама човека, е сценарият, то конфликтът е неизбежен. Днес ще ви запознаем с някои от най-добрите приятелства от любимите ни сериали, които обаче си остават само на екрана, а в действителност главните действащи лица не се понасят.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Няма начин да не си спомняте вечните дружки от „Сексът и градът“ - Кари, Саманта, Миранда и Шарлот. Е, приятелството между Кари и Саманта обаче ще си остане само на малкия екран. В действителност, двете актриси са в толкова лоши отношения, че заснемането на игралните филми от поредицата е било истинско изпитание както за актьорския състав, така и за останалия екип.

Тери Хачър и останалите „отчаяни съпруги“

Проблемите между Тери, която играе Сюзън в сериала „Отчаяни съпруги“, и останалите актриси от лентата, датират още от старта на сериала. Красивaтa актpиca c милoвиднo изpaжeниe вcъщност нe билa никак милa в живoтa. Бpюнeткатa имaлa мнoгo тeжък характер, огромно самочувствие и често влacтвaлa нaд околнитe, което отдръпнало абсолютно целия екип от нея. Самата Ева Лонгория сподели преди години, че всички са избягвали Тери и тя прекарвала почивките абсолютна сама.

Блейк Лайвли и Лейтън Мийстър

Двете звезди дълги години се подвизаваха на малкия екран като най-добри приятелки в сериала „Клюкарката“. Запознати обаче твърдят, че последните 2 сезона двете дори не са се поздравявали на снимачната площадка. Раздорът между актрисите настъпил, когато Блейк Лайвли не е поздравила екранната си половинка за годежа ѝ с Адам Броуди.

Леа Мишел и Ная Ривера

Въпреки че в сериала „Клуб Веселие“ двете играят приятелки, в истинския живот трудно издържат и минута една до друга. Според слуховете враждата помежду им е толкова сериозна, че Леа Мишел изявява желание героинята на Ривера да бъде убита, за да не ѝ се налага да работят повече заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама