Звезди споделят истината зад ражданията си - 1 част


Звезди споделят истината зад ражданията си - 1 част
Снимка: Getty Images/Guliver

Те могат да имат милиони долари, но когато става въпрос за раждане, звездите са точно като нас! 10 известни майки споделят своите болезнени, красиви и много истински изживявания по време на раждането.

Кейт Уинслет

В интервю за сп. Gotham актрисата разкри, че е излъгала за раждането на първото си дете. "Никога не съм говорила за това. Наистина положих големи усилия, за да го прикрия. Но Мия беше родена по спешност чрез секцио", призна Кейт. "Казах, че съм имала естествено раждане, защото бях ужасно травматизирана от факта, че не съм родила нормално", каза тя. "Има такова вярване сред жените, че ако можете да се справите с раждане, можете да се справите с всичко. Затова по някакъв начин смятах, че не мога да се присъединя към този "силен женски клуб"."

Меган Фокс

"Мислех, че ще бъде трудно, а сестрите ще говорят: "Тя е истинска звезда! Тя няма нужда от епидурална упойка! Тя е страхотна! Ние сме й големи фенове! "Веднага щом излязох от колата, вече плачех за епидурална, дори питах охраната дали е възможно!", каза звездата от "Трансформърс".

Бионсе

При раждането на първото си дете - Блу Айви, Бионсе е усетила духовна връзка с нея. "Когато имах контракции, визуализирах, че детето ми бута много тежка врата. Представях си, че това малко дете върши цялата работа, така че не можех да мисля за собствената си болка. Говорихме. Знам, че звучи лудо, но между нас имаше комуникация", разказа тя пред сп. Vogue.

😁🇺🇸

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Кристин Кавалари

"Болката не можеше да се сравни с нищо, което съм преживявала, каза майка на три за първото от тях. - Беше толкова болезнено, но някак нестандартна болка, защото знаех, че ще се срещнем със сина ми. Заслужаваше си всяка минута и ще го направя отново."

Еванджелин Лили

През 2011 г актрисата ражда си Кахекили вкъщи. "Аз всъщност пропуснах болницата", разкри тя в TheTonightShow. "Решихме да родя бебето вкъщи, защото искахме да бъде естествено раждане и накрая се оказа прекалено естествено – 30 часа."

Очаквайте продължение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама