Адел: Бих ли се снимала за Playboy?


Адел: Бих ли се снимала за Playboy?

Адел се завърна на музикалната сцена преди няколко седмици и буквално покори всички класации. 27-годишната изпълнителка даде откровено интервю за сп. Rolling Stone, в което разкрива, че е отказала цигарите, вече пие само веднъж седмично и постоянно е питана дали би се снимала за сп. Playboy.

"Задавали са ми този въпрос толкова много пъти, това е нелепо. Дали ме питат защото съм жена или защото съм дебела? Бих ли показала тялото си, ако бях по-слаба? Най-вероятно не, защото това тяло е мое. Но понякога съм любопитна да разбера дали бих имала толкова успешна кариера, ако не бях плюс сайз. Мисля, че напомням на хората за тях самите. Не казвам, че всеки е с моя размер, но има връзка, тъй като не съм перфектна, а днес много популярни личности са изобразявани като перфектни, недостижими и недосегаеми", откровена е Адел.

На корицата на изданието британката е с мокра коса, носи халат, подпряла се е на ръката си, на която е татуирана думата "Paradise" ("Рай“) в чест на 3-годишния й син Анджело.

"Моята кариера не е моят живот, а моето хоби. Хората мислят, че мразя да бъда известна. А не е така. Наистина съм уплашена от славата. Смятам, че е токсична и лесно може да бъдеш въвлечен", споделя още певицата.

Адел говори и за връзката си със своя дългогодишен и "подкрепящ" партньор Саймън Конеки, който е баща на сина й.

"Аз съм майка и съм в много сериозна връзка, така че никога повече няма да бъда сама. Не съжалявам за абсолютно нищо от това."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама