Адел и приятелят й са готови отново да станат родители


Адел и приятелят й са готови отново да станат родители
Снимка: Getty Images

Гаджето на Адел, спортният агент Рич Пол, сподели пред E! News, че би искал отново да стане баща и да отгледа бъдещото си дете по различен начин от трите си деца от предишните му любовни връзки.

Според Рич той станал родител на много млада възраст и бил твърде зает, за да отделя достатъчно време на задълженията си като баща: "Ако отново имам дете, смятам да се занимава с него много повече. Бях млад баща, който управляваше бизнес. Не беше лесно. Сега пораснах, децата ми пораснаха. Ако се случи така, че отново имам дете, искам да бъда съвсем различен татко, по-търпелив. Когато развивате бизнес, винаги сте на път, зает сте през цялото време, а децата растат толкова бързо. Докато мигнете, те започват да ходят, да тичат, да карат колело. Имам дъщеря, която вече е в колеж, така че да, станах баща в ранна възраст. Но сега имам различен период в живота си, различен поглед към много неща. Наистина съм готов да стана различен, по-зрял баща", откровеничи половинката на именитата певица.

По-рано Адел, която отглежда 9-годишния син Анджело от бившия й съпруг Саймън Конецки, призна, че също би искала отново да стане майка. Говорейки пред телевизионния водещ Греъм Нортън за необходимостта от пренасрочване на шоутата в Лас Вегас, тя каза: "Концертите определено трябва да се състоят тази година, защото имам планове за следващата. Представете си, ако трябва да ги отменя, защото ще имам бебе!"

Рич и Адел се срещнаха чрез общи приятели преди няколко години, но романът им стана публичен през лятото на 2021 г. Напоследък в мрежата се появиха слухове, че отношенията на двойката не вървят гладко, но техен близък опроверга пред People, че това не е така. Според него Рич и Адел все още са заедно, въпреки че нямат много свободно време да се виждат. През май Адел сподели поредица от снимки с любовника си в социалните мрежи, като по този начин опроверга слуховете за разпра между тях.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама