Адел по-откровена от всякога за ковид, депресията и развода


Адел по-откровена от всякога за ковид, депресията и развода
Снимка: Getty Images/Guliver

През ноември месец Адел ще краси едновременно кориците както на британския, така и на американския Vogue. За този исторически момент и двете списания подготвиха две визии, заснети в два града, две широкообхватни интервюта и какво ли още не. Но няма начин,когато Адел говори, всички мълчат. Особено след 6-годишна пауза.

АДЕЛ С НОВА ПЕСЕН СЛЕД 6-ГОДИШНА ПАУЗА (ВИДЕО)

За ситуацията с коронавируса Адел споделя, че „голяма част от емоционалните неща, през които преминаха моите приятели заради пандемията, аз минах година по-рано по време на развода си. Всеки трябваше да се изправи срещу много от своите демони, тъй като имаше толкова много свободно време, без нищо особено за правене. Всеки трябваше да се научи да съществува в изолация. Аз го направих предишната година.”

Оказва се, че Адел дълги години е в депресия. Тя полага усилия да защити гласа си, особено след като през 2011 година претърпява операция, за да спре кръвоизлив в гласната струна.

„Мисля, че щом гласът ми си почина, той не искаше да се върне изобщо. Инерцията изчезна. Трябваше да отменя концертите си. Представленията бяха на стадион „Уембли“ и отмяната им означаваше отказ на 200 000 души. Не ми е позволено да пея, ако не съм добре, заради операцията и напрежението. Бях съсипана. Тогава попаднах в ротацията на Сатурн (Адел има татуировка на Сатурн с рисунка на Лос Анджелис в средата.) Тук вече загубих „сюжета.” Отнема 27 до 32 години, за да може Сатурн да се завърти изцяло около Слънцето и да се върне в позицията, в която е бил, когато сте се родили. Когато това се случи, може да разтърси живота ви. Започвате да се питате - Кой съм аз? Какво искам да направя? Какво ме прави истински щастлив? Всички тези неща.”

За развода си със Саймън Адел казва: „Просто извършвах всичко по инерция и не бях щастлива. Никой от нас не направи нищо лошо. Никой от нас не нарани другия или нещо подобно. Просто исках синът ми да ме види как наистина обичам и съм обичана. Това е наистина важно за мен. Някои от най-трудните моменти през периода са свързани с Анджело. Баща му живее отсреща и споделяме родителските права. Вярвах, че ако успея да стигна до причината, поради която се разведох, стремежът към собственото ми щастие, въпреки че това направи Анджело наистина нещастен - ако успея да открия това щастие, тогава може би ще успея да си простя.” Един ден, когато беше само на шест и половина Анджело ми каза: „Можеш ли да ме видиш? И аз: Ъъъ, да. Но после той каза: „Защото не мога да те видя”. Е, целият ми живот се разпадна в този момент. Той знаеше, че не съм там.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама