Адел: Страдах от тежка постродилна депресия


Адел: Страдах от тежка постродилна депресия

Докато миналата година промотираше албума си "25", Адел каза, че вече не изпитва нужда да пише тъжни песни, тъй като майчинството я е направило много щастлива.

Но сега 28-годишната певица разкри в интервю за Vanity Fair, че след като е родила сина си Анджело през 2012, тя е изпаднала в постродилна депресия.

Попитана дали планира друго дете, Адел каза, че не мисли за това, обяснявайки: "Много съм уплашена. Имах наистина лоша постродилна депресия, след като родих сина си и това ме плаши... Не съм говорила за нея."

Тя последвала съвета на партньора си Саймън Конецки да прекарва време с други майки и да разговаря с тях. "Един ден казах на една приятелка, че мразя това, а тя просто избухна в сълзи и каза, че тя също мрази това."

Докато симптомите на другите майки включват да не искат да са с бебета си или да се страхуват, че могат да ги наранят, певицата обясни, че е била "обсебена" от детето си.

"Почувствах се много неадекватна, сякаш съм направила най-лошото решение в живота си. В крайна сметка просто си казах, че всяка седмица ще си отделям един следобед, в който ще мога да правя всичко, което искам без бебето си."

Тя признава, че често се чувства виновна, когато го прави, но вярва, че това е най-добрият начин да се справи с предизвикателствата на майчинството.

 

 

 



 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама