Адвокатът на Бахаров по повод отказа му от тест за наркотици: МВР сякаш има особен интерес към него


 Адвокатът на Бахаров по повод отказа му от тест за наркотици: МВР сякаш има особен интерес към него
Снимка: Instagram

Името на актьора Явор Бахаров сякаш в последно време се спряга по-често в медиите с изцепки на пътя, отколкото с професионалните му изяви.

По-малкият брат от звездното семейство Бахарови имаше нов сблъсък с органите на реда, заради който остана без книжка и кола.

Вижте още: Кадиев и годеницата му с радостна новина: Семейството им се увеличва (СНИМКИ)

Явор е бил спрян за рутинна проверка на главния път София-Варна. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон. Пошегувал се с проверяващите, че знае какво ще покаже проверката.

"Органите на реда сякаш имат особен интерес към Явор Бахаров. Има някаква заформила се тенденция." Това заяви пред "България Днес" адвокатът на актьора - Денислав Асенов, по повод последния сблъсък на униформените с Явор Бахаров.

Преди няколко месеца Бахаров бе хванат от полицаи да пуши трева на столична улица и бе арестуван. Прокуратурата се отказа да повдигне обвинения заради малкото количество марихуана, което е имал в себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама