Ако се случват тези 10 неща, сложете край на връзката си


Ако се случват тези 10 неща, сложете край на връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Връзките са трудни, особено когато се опитвате да накарате нещо да работи, което не се получава. Някои хора просто не знаят кога да сложат край. 

Много се самоубеждават да мислят, че същата грешка няма да се случи никога повече. Смятат, че могат да променят човека, с когото са, но в действителност, не трябва никога да искате да правите това. 

Има много причини, поради които хората стават невежи за някои неща в отношенията си, които могат да бъдат ранни знаци, че трябва да оставят този човек. 

Ето 10 от тях:

1. Вие сте само физически привлечени към него

Ако няма умствено привличане, трябва да напуснете този мъж колкото се може по-бързо. Не искате да бъдете с някой, който ви кара да се чувствате сякаш вашето IQ намалява всеки път, когато говорите с него, нали?

2. В повечето случаи вие инициирате срещите ви

Не трябва винаги вие да му звъните или пишете. Той трябва да положи малко усилия, за да покаже, че се интересува от вас.

3. Вашите приятели не харесват човека, с когото се виждате

Мнението на вашите приятели може да няма значение, но сме сигурни, че тяхното присъствие в живота ви има. Не поддържайте връзка, която създава такава токсична атмосфера, която кара приятелите ви да избягват да излизат с вас.

4. Човека, с когото сте, не ви помага в никакъв случай, нито ви мотивира да се развивате

Не ви дава конструктивна критика, нито пък ви окуражава да се справяте по-добре на работа или пък да развивате талантите си.

5. Не правите нищо вълнуващо

Не трябва всеки път да ходите на вечеря в някое модерно заведение. Но трябва да опитвате нови неща вместо постоянно да стоите вкъщи и да гледате филми. 

6. Не се чувствате комфортно да им споделяте как се чувствате, тъй като те винаги го приемат прекалено лично

Те трябва да са вашето спасение, да може да им споделите всичко и да знаете, че човекът срещу вас ще ви изслуша, без да ви съди.

7. Никога не хвалят с вас 

Не казваме, че трябва постоянно да споделя снимки с вас в социалните мрежи, но не говори добре, ако съзнателно избягва да се показва с вас онлайн.

8. Чувствате се сякаш винаги се състезавате

"О, получила си нова работа, забавно, защото аз току-що получих бонус." Това не е добре. Вие тичате заедно, а не отделно.

9. Те имат очаквания към вас

Ако мъжът очаква от вас да бъдете обикновена домакиня и да слушате всяка негова дума, най-добре да сложите край още сега.

10. Не се чувствате физически комфортно с тях

Трябва да знаете, че може да качите няколко килограма и този човек ще продължи да ви гледа със същото желание и страст. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама