Актьорът Кристиан Оливър и дъщерите му загинаха в катастрофа


Актьорът Кристиан Оливър и дъщерите му загинаха в катастрофа
Снимка: Getty Images

Актьорът Кристиан Оливър, който e участвал във филми с Том Круз и Джордж Клуни, e загинал заедно с двете си дъщери в четвъртък при самолетна катастрофа край бреговете на карибски остров.

Оливър, който е роден в Германия като Кристиан Клепсер, и дъщерите му са били пътници на борда на едномоторен самолет, излетял около 12:10 ч. местно време от летище в Бекия, малък остров, принадлежащ на държавата Сейнт Винсент и Гренадини, според органи.

Длъжностни лица от кралските полицейски сили на Сейнт Винсент и Гренадини казаха, че самолетът, който се е насочил към близката държава Сейнт Лусия, е срещнал неуточнени затруднения в моменти на полета и след това е паднал в морето.

Рибари, водолази и членове на бреговата охрана на страната се спуснали на мястото на катастрофата и са успели да извадят четири тела. 

Оливър, 51 г, дъщерите му Аник и Мадита Клепсер, съответно на 10 и 12 години, пилотът и собственикът на самолета, Робърт Сакс, всички са били обявени за мъртви на място от медицински персонал, каза полицията.

Смъртоносната катастрофа предизвика вълна от съболезнования за семейството и приятелите на покойния актьор, който беше приключил снимките на предстоящия филм, озаглавен Forever Hold Your Peace, само пет дни преди Коледа, съобщи Deadline.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама