Актуалната Мис България, Тамара Георгиева без грим, само във FaceControl


Актуалната Мис България, Тамара Георгиева без грим, само във FaceControl
Снимка: Code Fashion TV

Водещата на най-новото предаване в Code Fashion TV, FaceControl, Александра Иванова свали грима на миската, която скандализира българската общественост, за да покаже истинската й неподправена красота.

Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви мрежата. Негативните коментари не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредица от изявления в различни телевизионни студиа. Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26-ти ноимври, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи, какво искат да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева. Много от тях поискаха да я видят без грим. “Истина или предизвикателство!” На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана “себе си”. 

Какво е нужно да притежава всяка една кандидатка, за да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, коментираха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева. Социалните мрежи и медиите тиражираха снимка на новата мис, която показва част от лицето и, станала обекта на коментари, злословене и злобни изказвания. Дали един нос може да съсипе нечии живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, жената с най-грозния нос в Холивуд, успя да направи култови роли и да е горд притежател на Оскар. “Ти Тамара, ако си умна, а аз смятам, че ти се такава, трябва да направиш дефектите в ефект. Нос можеш да си направиш по всяко време, но акъл не се налива и тяло не се прави така лесно.”, коментира Мария Бонева. Има ли нужда красотата от грим и екстеншъни?

Ефирът се изпълва, когато в студиото една Мис България си тръгва, но идва друга. Антония Петрова продължи в коментарното студио, появявайки се със скандално известното си палто, което събра много негативни коментари. Но новите трендове показват, че тя всъщност е в крак с модата. Леопардови принтове в различни вариации, отново влизат в гардероба на дамите. Винаги ще си актуален, ако те са част от визията ти. Но както каза арт директорът на Code Fashion, Антон Узунов: “Не на всеки отива леопардовия тренд!” Така че дами, бъдете модерни, но винаги съобразено със собственото аз и индивидуално излъчване.

“Красотата изисква жертви!” Но дали трябва тя да е на всяка цена?! Анорексията е проблем, с който се сблъскват много момичета, мечтаещи за модния подиум. Личната история на Вероника Стефанова показва, че това не е от такова значение.Тя успява да се пребори с този проблем и със себе си, а след това представи България на престижния конкурс Мис Свят.

Конкурси, модни тенденции и актуални събития, всичко това през погледа на Александра Иванова и нейните коментатори само в студиото на FaceControl по Code Fashion TV в неделя, 26-и ноември, от 20:00 часа и повторение в 00:00 часа. Всеки, който е пропуснал епизодите, може да гледа предаването на сайта на телевизията tv.codefashion.bg

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама