Алек Болдуин за пръв път говори за фаталния инцидент с операторката


Алек Болдуин за пръв път говори за фаталния инцидент с операторката
Снимка: Getty Images

Алек Болдуин за пръв път публично коментира жестокия инцидент на снимачната площадка на филма си "Ръст", при който случайно застреля операторката Халина Хътчинс и рани режисьора на лентата.

63-годишният актьор сподели пред репортери във Върмонт, че Хътчинс е била негова приятелка и е съкрушен от случилото се.

"Потънал съм в скръб. Знаете, че понякога има случайни инциденти по време на снимки, но нищо такова не се е случвало. Това е едно на трилион. И съм в шок", каза Болдуин, който е и продуцент на "Ръст".

Той сподели, че постоянно поддържа контакт със съпруга на Халина и чака с нетърпение да стане ясно какво точно е установило разследването. Актьорът каза още, че е много притеснен за 9-годишния син на операторката.

Алек обясни, че преди да вземе оръжието е бил уверен, че то е безопасно. Все още не е ясно защо в него е имало бойни патрони. Той също така заяви, че трябва да се въведат нови предпазни мерки на снимачната площадка, за да се избегнат подобни случаи.

До момента на никого не са подвигнати обвинения, а от шерифството в окръг Санта Фе обявиха, че разследването ще отнеме време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама