Алекс Богданска: Дани ме остави по брутален начин (ВИДЕО)


Алекс Богданска: Дани ме остави по брутален начин (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Александра Богданска реши да отговоря на въпроси, зададени й от последователите й в Instagram. За целта тя засне специално видео, в което "Споделям наистина важни за мен неща и се надявам моят опит и преживявания да са полезни и да ви мотивират, за да постигате целите си. Ще разберете как управлявам времето си, как се справям със самотата, какви са моите тайни за добро психично здраве и как се справих с развода".

Тъй като много се чудят как се е почувствала, когато Дани е поискал развод:

"Почувствах се в шок, защото се случи в етап, в който исках второ дете и си мислех, че сме готови за тази стъпка. И точно в този момент той ми каза, че трябва да се разведем. И аз бях като гръмната, защото в ежедневието не бях получила индикация, че той страда. Когато той ме остави, го направи по брутален начин. Постара се да ми покаже колко му е добре без мен. В първите месеци, когато се налагаше да се виждаме най-вече заради сина ни Габриел, той беше много щастлив, грееше... Гледайки това, ми беше толкова гадно, потънало и обвинително. Виждайки го, се чувствах още по-зла и гадна жена, защото какво трябва да съм му причинила на този мъж, че той е толкова щастлив сега без мене. И се почувствах наистина много лош човек."

А как се справя след раздялата?

"Честно казано не е минало толкова време, че да кажа, че съм го превъзмогнала. Това, което научих, е че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва, защото те идват на приливи и отливи. Първо беше съжаление, страдание, обвинение, болка, злоба. Всичко... Просто се оставяш и тази емоция достига своя пик, точно както жизнения цикъл при продуктите. Нали знаете - има подем, след това достига своя пик и след това спада. След като спадне тази емоция, идва новата и така нататък... Животът е една вълна, хора. Няма как да е само права.

Може би ще ме наречете "мазохист", но това да изпитвам толкова силни по интензитет емоции и то най-различни, ме кара да се радвам, не разбира се в момента, в който ги чувствам. Но, когато ги преживея, си казвам: "Леле, аз съм била толкова силна, че дори и през това преминах и то не ме бутна. Така ставаш още по-безстрашен, ставаш още по-самоуверен. Това ми дава самочувствие, че мога да се справя с трудни неща и съм благодарна, че са ми изпратени, защото само така можеш да се развиеш като индивид. Иначе, ако нямаш такива перипетии в живота ти, а е само едно равно, всъщност как ще надградиш себе си в този земен живот? Нали сме дошли тук с някаква мисия? Малко по-философски започваш да гледаш на нещата, иначе прекалено сложен ще стане животът."

Относно това какво би изпитала, ако Дани си намери жена, Алекс каза това: "Еми, няма да ми стане приятно, защото общо взето това се случва. Дори да не съм видяла лично Дани с жена, като се разбират някакви неща, започва въображението ми да работи и ми става малко гнусно, защото някаква друга жена пипа столовете, лежи на леглото, на което аз съм спала, ходи по плочките, по които аз съм ходила и това усещане е много неприятно. Бях подготвена, че и това ще дойде, така че си е част от куверта."

Вижте какво още сподели в долното видео:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама