Алекс Богданска: Маги Вълчанова ме осъди за 10 000 лева, много плаках (ВИДЕО)


Алекс Богданска: Маги Вълчанова ме осъди за 10 000 лева, много плаках (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandra Bogdanska/Instagram

Александра Богданска е един от най-успешните български инфлуенсъри и също толкова успешен модел. Нейни снимки могат да бъдат видени из всички краища на света. Винаги сме се възхищавали на умението на усмихнатата брюнетка да гледа ведро на всяка ситуация. Ето какво разказа тя за едни от „най-емблематичните“ си провали.

Вижте още: Брад Пит спечели делото срещу Анджелина Джоли за френската винарна (СНИМКА)

За неуспеха на „Мис България“

"Явих се на "Мис България" това ми беше третият неуспешен опит. Теди Велинова тогава ме погледна и още един фотограф много известен - Енчо... те ме погледнаха и казаха: "Много е висока, ще стръчи над другите! Те говорят и аз ги чувам, дори не се притесниха, дори нямаха усещането, че трябва да си го подшушнат, без аз да ги чуя. Евентуално те можеха да ме травмират много сериозно".

За глобата от 10 000 лева на Маги Вълчанова

„Много исках да си сложа импланти, но нямах пари, нашите също нямаха да ми дадат. Докато учих в УНСС, едно лято заминах за Кипър да бъда сервитьорка в дискотека. Пестях от храна, нищо не си купувах, само и само да събера 5000 евро. През деня пък ходих на кастинги в кипърската агенция за модели. Заснех 2 каталога за дрехи и участвах в едно много готино ревю. Но не бях предупредила мениджърката ми – това беше първата ми грешка и мнохо сериозен удар по егото ми. Научи ме да чета договори!

Един ден, докато си бях вкъщи сама, на вратата се позвъни – една жена с къса коса, да ми връчи покана за съд. Ръцете ми изстинаха, главата ми изтръпна, жената вече започнах да не я виждам пред мен. Обясни ми, че писмото започва да важи в момента, в който ми го даде. Предложи ми да ми каже какво пише вътре. И така, моята агентка ме съди за това, че на 16 юли и 20 август примерно, съм заснела еди какво си, участвала съм еди къде си и не съм дали процент на моята мениджърка. Оказва се, че договорът ми важи 6 години, макар аз вече да не бях ангажирана с агенцията, да не бях талисман, имаше други момичета вече. И така, платих 10 000 лева глоба с неустойки и лихви и ми заминаха парите за гърдите.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама