Алекс Петканова изненада мъжа си за рождения му ден (СНИМКИ)


Алекс Петканова изненада мъжа си за рождения му ден (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Александра Петканова изненада съпруга си Даниел по случай рождения му ден, като му подари вълнуващо преживяване. Моделът зарадва репортера, който на 8 септември навърши 34 години, с бягство сред природата.

Щастливият рожденик сам сподели няколко снимки от необикновеното място, където са били.

"Заведе ме на тайно място, за да прекараме 48 часа в къща-балон под звездите", написа Дани в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram.

Вчера имах рожден ден 😁 Станах на 34 години и жена ми реши да ме изненада. Заведе ме на тайно място, за да прекараме 48 часа в къща-балон под звездите. Детективите от @gosport.bg отново бяха един ход напред, знаейки локацията и че имам повод и ме издокараха с тези леки, удобни и много атрактивни гуменки на Adidas от серията Originals. Мислите ли, че гуменки👟 стоят добре на костюм👔? Аз съм изненадан, но комбинацията ме изкефи много 🤘

Публикация, споделена от Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) на

Алекс също качи кадри от къмпинга, който се намира в парк Врачански балкан. Къщите-балон приличат на иглу и са подходящи за хора, които търсят нестандартни преживявания. Спите на открито, любувате се на живописната природа, наслаждавате се на шумоленето на реката и в същото време сте защитени от прозрачни стени.

"Представяте ли си ако всеки си живееше в собствен балон и си гради свой собствен мини свят там?!😯🤔 Вечно уединение или социални контакти избирате вие?", написа красавицата в Instagram.

Алекс качи и няколко красиви кадъра, на които позира гола, деликатно прикрила интимните си части.

Вижте тази публикация в Instagram.

I woke up in a fairytale... 🍃😍

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама