Александър Сано: Нели е любовта на живота ми


Александър Сано: Нели е любовта на живота ми

Любимецът на мнозина от българския сериал „Под прикритие” - Александър Сано даде ексклузивно интервю за actualno.com. Макар ролята му в кримката да не беше дебютна, той нашумя именно след участието си в нея. Освен таланта, чарът на актьора го превърна в един от най-желаните мъже у нас. Сано се съгласи да отговори на много интимни въпроси, без да се притеснява.

В последния месец Ви замесиха в няколко клюки, според които често изневерявате на половинката си Нели Атанасова - ту със Супер Бианка, ту с 18-годишната Маги Алексиева или Снежана Макавеева... как ще коментирате темата?

Абсолютно възнамерявах да не го правя, но това за Бианка ме взриви от смях!

Предполагам изневярата с нея е платонична, понеже не сме се виждали през последните 6-7 месеца. На абсолютно всички им е ясно, защо някои “журналисти” си правят труда за подобни “разкрития”. Все пак и те трябва хляб да ядат, а писането за такива като мен им гарантира, че “статийката” все някой ще я отрази. Не ни пречи, нито на мен, нито на Нели.

Какаво е отношението Ви към изневярата?

Както вече писаха - практикувам я редовно. Последно съм се ориентирал към извънземни, понеже сексът с тях е извънземен! Пък и няма да се похвалят на никого. Иначе продължавам да обожавам само и единствено жена ми.

Промениха ли се взаимоотношенията Ви с Нели Атанасова след участието Ви в "Под прикритие"?

“…взаимоотношенията Ви с Нели Атанасова”, ми звучи все едно ми говорите за непозната. Взаимоотношенията ни с любовта на живота ми (т.е. Нели Атанасова) се променят само и единствено от нас самите и то във все по-положителна посока.

Как бихте описали живота си с нея и Ава?

Като прибавим и сина ни Иво – РАЙ!

Липсва ли Ви Косъма и познатите наричат ли Ви така?

Не ми липсва, защото той още е в обръщение. Едва ли скоро ще мога да го забравя, при положение, че всеки ден ме “космос”-ват, всякакви положително настроени наши съграждани, които ме срещат на улицата. Използвам случая да им благодаря за вниманието. Иначе близките ми, слава богу, ме наричат по име.

Съвсем наскоро присъствахте в Лондон на Jameson Empire Awards на най-престижното списание за кино в света - "Емпайър". Какво Ви впечатли най-много там? Как се почувствахте в компанията на световни звезди?

Освен хипер-приятната церемония, разбира се ме впечатли нормалността на тези истински звезди. Манталитетът и философията на тези хора са далеч от парвенющината. Те затова са големи.

Каква изява да очакват феновете Ви скоро време от Вас?

В момента с колегите от “Под Прикритие” обикаляме страната и се срещаме с хората по клубове. Адски приятно е. Преди няколко дни с Мариан Вълев и Мишо Билалов бяхме в Струмица (Македония). Оказа се, че македонците са луди по сериала!

Предстои ми нов сериал за БНТ, който ще правят братя Чучкови (работих с тях в “ТИЛТ”), продуциране на видео клипове на артисти, от които лейбълът ми Silvernoise се интересува. Сега представяме видеото към новия сингъл на Маги Алексиева – Mey, “Break My Heart”. Предстоят проекти съвместно, с може би най-якия БГ лейбъл Music Clinic Records и какво ли още не.

Какво Ви прави истински щастлив?

Стандартните неща - семейството, приятелите, професията, хората, с които работя и имам удоволствието да творя. Щастието ми в момента не може да е пълно, докато голяма част от сънародниците ни тънат в мизерия, бесят се и се самозапалват. Това ме трови всеки ден.

Как релаксирате най-добре?

Ох…, в момента съм се отдал яко на работа и изобщо не релаксирам. Има време. Сега е време за усилен труд!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама